Gold Member Since 2016
Audited Supplier
Shandong Mingda Packing Product Co., Ltd.

Hot Paper Cup, Cheap, Drinking Cup manufacturer / supplier in China, offering 4oz-20oz Hot Drinking Paper Cup, 103G Aluminum Foil Paper, Aluminum Foil Paper and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product paper cup 4oz-20oz Hot Drinking Paper Cup

4oz-20oz Hot Drinking Paper Cup

FOB Price: US $0.01-0.04 / Piece
Min. Order: 500,000 Pieces
Min. Order FOB Price
500,000 Pieces US $0.01-0.04/ Piece
Get Latest Price
Port: Qingdao, China
Production Capacity: 20000PCS/Day
Payment Terms: L/C, T/T, D/P

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Capacity: 4oz-20oz
  • Style: European
  • Lid: Without Lid
  • Product Name: Paper Cup
  • Color: 1-8 Colors or as Customers′ Requirement
  • Packing: Standard Packing Carton or as Customers′ Requireme
  • Trademark: MINGDA
  • Specification: 4oz-20oz
  • HS Code: 4823699000
  • Material: Paper
  • Technics: Flexographic Printing
  • Usage: Hot Cup, Cold Cup, Tea Cup, Drinking Cup, Jelly Cups, Food Packaging, Universal Packaging, Pharmaceutical Packaging, Gift Packaging
  • Size: 4oz-20oz
  • Printing: as Customers′ Requirement
  • Service: ODM&OEM
  • Transport Package: Standard Packing Carton
  • Origin: China
Product Description

Disposable Hot Coffee Paper Cup

1.Sample Photos:

4oz-20oz Hot Drinking Paper Cup

4oz-20oz Hot Drinking Paper Cup


 

2.Feature:  

1)High quality competitve price and best service

2)Different sizes and colours available

3)Customers' specifications accepted

4) manufacturers

 

3. Paper Cup Details:

Product Name

Paper cup

Material

paper+pe

Printing

Logo and Logo color can be custom-built

Size

custom made

Thickness

as customers' request

Color

Any color is allowed as customers' request

Delivery Term

FOB Qingdao 15days  for a 20'ft container after receipt the order

Packing

Pack according to customers'requirement

Usage

hot drink

Payment

L/C or T/T 

 OEM order

OEM orders are highly welcome

 

4.Factory Details:

1)Shandong Mingda Packing Products Co.,Ltd. is a research and development of China's earliest production of alcohol prep pad packaging materials manufacturers.

2) We are a large factory, So our price is competitive and we have better control of our quality and delivery time. 

3)more than 60sets of various advanced equipments production area of 15000 square meters ,of which up to Class 100000 level purification production area of 2000 square meters.

4) Certificates:  ISO 9001,QS, CIQ,SGS.

 

5) Processional processing , superior quality and good service.

 

5.The Certification:

4oz-20oz Hot Drinking Paper Cup

 

6.Service:

1)Our products can be made according to your requirements,

such as size,thickness,printing,package,quantity etc.

2)Excellent quality and competitive price to be provided.

3)OEM and your orders are all acceptable.

4)Third party certificates can be offered as your needs.

 

 

7.Package and box as your requirements:

4oz-20oz Hot Drinking Paper Cup

4oz-20oz Hot Drinking Paper Cup

 

8.Let me answer all your questions in here:

Q1:Are you the manufacturer or trading company?

Answer: We are industry and trade integration.

 

Q2:Where is your factory?

Answer: Our factory located in Weifang near to Qingdao Port .

 

Q3: Can I get some samples?

Answer: Sure,samples will be offered to you in advance is our honor.

 

Q4:Which type bags do you produce?

Answer:  Bags can be produceded based on your requirement. Please advice material, thickness, size, color, style, quantity ,relevant pictures or marks and  others.

 

Q5:How does your factory do  quality control?

Answer: Quality is the No.1 priority. We attach great importance to quality control from the beginning of manufacturing. Our factory has gained ,SGS, ISO certificates.

 

Q6:How is the packing and shipping?

Answer:Color box,carton and pallet package as your needs.Generally 1x20'GP can load 5-12tons and 1x40'HQ can load about 10-22tons.Loading capacity depends on the your package.

 

Q7:How long are your lead time?

Answer: 1x40HQ need 25-35days,and 1x20GP need 10-15days.However,as factory advantage,we have the ability to offer you a short lead time.

 

Q8:How is your price?

Answer: The price is different for different size and type, usually the thicker of the bag,the higher the unit price, which is based on the same size; before we work out the price, we have to confirm the thickness, size, color, style.

 

 

Contact: Gerrard Li

Address:Haidai North Road, Qingzhou City, Shandong Province, China.

Mob: +86-18865503070

Tel: +86-536-6138111

 

Send your message to this supplier
Avatar
Miss Snow
*From:
To: Miss Snow
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now

Find Similar Products By Category